Preparate gata  Exista 11 produse.

Preparate gata

Șnițele, chiftele, rulade... toate aceste bunătăți apetisante sunt preparate manual,
de femei îndemanatice care știu rețetele din caietele uitate prin sertarele mesei de la țară.

Produsele din această categorie se pot consuma imediat, sunt gata de pus pe masă sau într-un coș de picnic. Nu folosim conservanți sau aditivi și de aceea vă recomandăm să le consumați în maxim 72 de ore de la deschiderea recipientului.

Cozonac cu nuca 1000g.

Carnat de porc in untura Borcan 550g  Continut: 250 gr carnati si 260 g untura

Ingrediente: varza alba murata, carne tocata porc, orez, cimbru, boia, ceapa, ciolan afumat. Ambalare: in vid la pachet de 1 kg (contine 8-10 buc in functie de marime). Sarmalutele nu contin si nici nu pot contine nici o bucata de ciolan afumat!

Ingrediente: spata porc tocata, ceapa, usturoi, pesmet, ou, sare, piper. Ambalare: in vid la pachet de 500 g (contine 18-20 buc - in functie de marime)

Ingrediente: muschiulet de pui, ou, faina, sare, piper, ulei. Ambalat: in caserola la 500g. Produs panat si prajit!

Ingrediente: cotlet porc, ou, faina, sare, piper, ulei. Ambalat: in caserola la 500g (contine aproximativ 4-6 buc, In functie de marime) Produs panat si prajit. A se consuma in maxim 48 ore de le deschidere!

Ingrediente: maruntaiele de miel (ficat, plamani, splina, inima și rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel, usturoi), oua (crude si fierte), sare, piper. Ambalare: in vid la pachet cu masa 700g. Produs gatit. A se consuma in maxim 48 ore de la deschidere!

Ingrediente: varza alba murata, sare, piper, foi dafin, cimbru. Ambalare: in vid la 500g/pachet. Nu este produs de post, contine urme de preparate afumate!

Ingrediente: slanina porc, sare. Ambalare: in caserola la 500g .

Ingrediente: jumari tocate, sare, piper. Ambalare: in caserola la 500 g.

Pasca. 45 lei / buc de 700 g

Vezi 1 - 11 din 11 produse