Informatii. Livrare - ambalare - plata

Modalitate livrare: Fan Curier in termen de 1-3 zile lucratoare.

Dupa ce produsele comandate de dvs sunt expediate veti primi un mesaj pe email cu confirmarea expedierii si data estimata a livrarii. Daca trece un termen de peste 2 zile de la confirmarea expedierii si dvs. nu ati primit pachetul, va rugam sa ne contactati cat mai repede la numarul de telefon 0752 106 440 sau prin email la adresa office@socacita.com. Curierul va va anunta telefonic despre livrare, va rugam sa retineti ca noi nu putem decide asupra orei de livrare. Aveti posibilitatea de a alege data de livrare (peste intervalul specificat de 1-3 zile). Va rugam sa specificati daca aveti aceasta dorinta in casuta cu cereri speciale in momentul finalizarii comenzii.

Modalitate de ambalare

Produsele vidate sunt livrate in cutii de polistiren unde punem suficienta gheata carbonica pentru ca produsele sa se mentina proaspete la temperaturi mai mari. Cutiile de transport nu sunt contra cost. Acestea vor fi adaugate la finalizarea comenzii iar contravaloarea lor se stabileste in functie de volumul si greutarea pachetului final.

Dreptul de revocare

Clientii au dreptul de revocare asupra contractului in termen de 24 de ore.

Dreptul de retur

Din momentul primirii pachetului, datorita faptului ca produsele alimentare sunt susceptibile la deteriorare rapida, nu este posibil returul. Va rugam sa ne anuntati urgent telefonic lla numarul de telefon 0752 106 440 sau prin email la adresa office@socacita.com in situatia in care unul sau mai multe produse au suferit modificari calitative.

Modalitate de plata

Plata in magazinul socacita.com se poate face prin card de credit, securizata de Mobilpay prin Netopia Payments

Costuri livrare

Aveti posibilitatea de a cunoaste pretul trasportului in momentul in care aveti produse in cos si va apropiati de finalizare, aceste vor fi calculate in functie de destinatie si greutarea produselor.

Garantia calitatii

Pentru garantia calitatii produselor noi avem grija ca acestea sa isi pastreze toate caracteristicile inca din momentul prepararii lor. Astfel, acestea sunt ambalate in vid. Ambalarea in vid consta intr-o procedura moderna de impachetare si pastrare a alimentelor.